'Bellingham heeft eindelijk club uitgekozen, bedrag komt uit op 120 miljoen'

'Bellingham kiest volgende bestemming'
28 april 2023 om 12:00

De transfersoap van Jude Bellingham komt spoedig ten einde. Althans, dat beweert het Spaanse AS. De jonge Engelsman zou eindelijk zijn volgende club hebben gekozen.

Volgens het medium is het in kannen en kruiken op persoonlijk vlak en wil de middenvelder naar Real Madrid. De Koninklijke zijn bereid maximaal 120 miljoen euro uit te geven aan de topspeler. Real-baas Florentino Pérez weigert het bedrag met ook maar een cent te verhogen: wil Borussia Dortmund meer geld zien, dan gaat de deal niet door.

Real hoopt er nu uit te komen met Dortmund, aangezien een persoonlijk akkoord al zou zijn bereikt met Bellingham. De speler ligt tot 2026 vast bij Dortmund, maar Die Schwarzgelben zouden inmiddels vrede hebben met het feit dat Bellingham wil vertrekken. De Engelsman wordt ook gevolgd door Liverpool en Manchester City, maar het lijkt er niet op dat de voetballer terugkeert naar zijn thuisland.

De komst van Bellingham is voor Real een absolute prioriteit om de vedettes Luka Modric en Toni Kroos te vervangen. De dertigers lijken allebei nog een laatste seizoen in te gaan bij de club, maar daarna wordt er uitgegaan van een vertrek. Bellingham doet het dit seizoen uitstekend bij Dortmund, dat knap koploper is in de Bundesliga.