Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Feyenoord en Twente werken kraker af, ook Ajax, AZ en United in actie

Vandaag om 07:00
Laatste update: om 07:00

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Feyenoord - FC Twente

Alle ogen zijn zondag gericht op De Kuip, waar Feyenoord en FC Twente na een goede Europese week nu elkaar treffen. De Rotterdammers wonnen knap op bezoek bij Girona, terwijl Twente topclub Fenerbahçe op een gelijkspel hield. De twee ploegen trappen om 14.30 uur af in De Kuip en de wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 3.

Aston Villa - Manchester United

Ook in Engeland staat er een heerlijke wedstrijd op het menu. Nadat Liverpool, Manchester City en Arsenal zaterdag al wonnen moet nu Erik ten Hag het zien te doen tegen Aston Villa. De manager van Manchester United treft echter geen koekenbakkers: The Villans wonnen midweeks van Bayern München. De wedstrijd begint om 15.00 uur en wordt uitgezonden op Viaplay. 

Ajax - FC Groningen

Ajax mag eindelijk weer wedstrijden spelen in de Eredivisie na de politiestakingen en zondag moet het gebeuren tegen FC Groningen. De Amsterdammers speelden gelijk tegen Slavia Praag en moeten nu weer de weg omhoog zien te vinden in de competitie. Het duel begint om 16.45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2. 

Fortuna Sittard - AZ

Ook AZ komt in actie in de Eredivisie op de zondag. De Alkmaarders sluiten het voetbalweekend af in Nederland en staan tegenover Fortuna Sittard. Kan de ploeg van Maarten Martens weer de tweede plek terugpakken van FC Utrecht? Het duel begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN.