Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Ajax komt in actie tegen Go Ahead, Liverpool uit op eerherstel

Vandaag om 07:00
Laatste update: om 07:51

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Go Ahead Eagles - Ajax

Go Ahead Eagles krijgt zaterdagavond bezoek van Ajax. De Amsterdammers wonnen midweeks van Fortuna Sittard en hopen die overwinning een goed vervolg te geven. In Deventer liggen er kans. Go Ahead is het seizoen matig begonnen en wist pas tweemaal te winnen. Naast een 3-0 verlies bij PSV ging de ploeg van Paul Simonis ook onderuit tegen Fortuna en Willem II. Ajax is het seizoen goed begonnen en reist als topfavoriet af naar Deventer. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN.

Liverpool - Bournemouth

Liverpool is uit op eerherstel. Midweeks werd er gewonnen van AC Milan, maar de kater van de verloren pot tegen Nottingham Forest afgelopen week is nog niet helemaal weggespoeld. Thuis tegen Bournemouth moet de ploeg van Arne Slot de sterke reeks weer voort zetten. Justin Kluivert en co. gaan op bezoek in Liverpool, maar in de laatste vijf wedstrijden werd er pas eenmaal gewonnen. Schakel naar Viaplay om vanaf 16.00 uur deze wedstrijd live te zien.

Real Madrid - Espanyol

We eindigen de avond in Madrid. Real Madrid kende een matige start van het seizoen, maar lijkt zijn draai te hebben gevonden. De afgelopen drie wedstrijden werden winnen afgesloten, maar eerder speelde de ploeg van Carlo Ancelotti gelijk tegen Las Palmas en Mallorca. Zaterdag komt Espanyol op bezoek en enkel de drie punten tellen. Kijk vanaf 21.00 uur naar Ziggo Sport om de wedstrijd live te zien.