VN TV-gids: Speelronde vier in Eredivisie gaat van start, Inter treft Atalanta

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 00:07

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

RKC - AZ

De vierde speelronde van de Eredivisie opent met de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ. De Alkmaarders zullen het net schoon willen houden: na twee keer winst en een gelijkspel heeft de club uit Alkmaar nog geen tegendoelpunten dit seizoen. RKC staat daarentegen samen met PEC Zwolle en Almere City puntloos onderaan. De ploeg uit Waalwijk zal daarom alles op alles zetten om er eindelijk met de punten vandoor te gaan.  Het duel tussen RKC en AZ wordt om 20.00 uur afgetrapt en is te zien op ESPN 2.

Internazionale - Atalanta

De regerend Italiaans kampioen ontvangt Atalanta in het Stadio Giuseppe Meazza. De ploeg uit Milaan is wisselvallig begonnen aan het seizoen en zal vrijdagavond willen winnen om de aansluiting bij de top te behouden. Op het veld staan de nodige Nederlanders met Stefan de Vrij en Denzel Dumfries aan de kant van Inter en Marten de Roon en Mitchel Bakker bij Atalanta. De wedstrijd tussen Internazionale en Atalanta begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.