VN TV-gids: twee KKD-wedstrijden op het menu, uitduel voor Juventus

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 23:48

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Jong PSV - Telstar

Jong PSV en Telstar staan maandagavond tegenover elkaar in speelronde drie van de Keuken Kampioen Divisie. De beloftenploeg van PSV kan gedeeld koploper worden met een overwinning, maar daar zal Telstar niet zomaar aan toegeven. Het duel begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN.

Jong AZ - FC Dordrecht

Jong AZ begon het seizoen enigszins frappant door een 6-1 overwinning op te volgen met een 6-0 nederlaag. Lukt het wel weer tegen het nog ongeslagen FC Dordrecht? Het duel begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2.

Hellas Verona - Juventus

De club die Teun Koopmeiners snel hoopt in te lijven neemt het eerst op maandagavond tegen Hellas Verona. Beide ploegen pakten in de eerste wedstrijd drie punten en zijn de enige twee teams die nog de volle buit kunnen pakken na twee speelrondes. Wie van de twee wordt de nieuwe koploper? Het duel begint om 20.45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport 2.