Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: PSV en Feyenoord in actie, kraker tussen City en Arsenal

Vandaag om 07:00
Laatste update: om 00:22

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Feyenoord - NAC Breda

Feyenoord moet de rug rechten na de midweekse nederlaag in de Champions League en moet dat zondagmiddag doen tegen promovendus NAC Breda. De Rotterdammers zijn torenhoog favoriet, maar een flinke nederlaag in Europa kan altijd iets met de mentaliteit van spelers doen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3.

Fortuna Sittard - PSV

Ook PSV komt in actie en de ploeg is als enige in de Eredivisie nog foutloos. Ook PSV werd verslagen in de eerste speelronde van de Champions League, maar in de Eredivisie is er nog geen vuiltje aan de lucht. Met een overwinning in Sittard wordt de koppositie weer overgenomen van AZ, dat deze speelronde al in actie kwam. De wedstrijd begint om 16.45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2.

Manchester City - Arsenal

In Engeland houdt men collectief de voetbaladem in voor de kraker tussen Manchester City en Arsenal. De ploeg van Pep Guardiola behaalde als enige club ooit vier keer de Engelse landstitel op rij, maar Arsenal was de afgelopen twee seizoenen dicht bij een stunt door de titel af te pakken. Het duel begint om 17.30 uur en wordt uitgezonden op Viaplay.