VN TV-gids: Women's Champions League vervolgt groepsfase met topaffiches

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Bayern München - Arsenal

Bayern München Vrouwen ontvangt donderdag Arsenal Vrouwen in de openingswedstrijd van Groep C van de Women's Champions League. Bayern plaatste zich automatisch na het winnen van de Frauen-Bundesliga en hoopt na een perfect begin van het seizoen deze lijn door te trekken. Arsenal begon hun Europese campagne in de kwalificaties en wist zich te plaatsen na zeges op onder andere Hacken. 

Manchester City - FC Barcelona 

Manchester City Vrouwen begint woensdag aan de groepsfase van de Women's Champions League met een zware thuiswedstrijd tegen de regerend kampioen, Barcelona Vrouwen. City plaatste zich voor het eerst sinds 2021 voor de groepsfase door met 8-0 te winnen van Paris FC in de kwalificaties. Barcelona, drievoudig winnaar van de Women's Champions League, verkeert in topvorm met vijf zeges op rij in de Liga F en wil haar Europese dominantie voortzetten.