Weghorst verbaasd over transfergeruchten: 'Club gaf aan tevreden met mij te zijn'

Wout Weghorst, Burnley-huurling, over een eventueel vertrek bij Manchester United
9 mei 2023 om 09:51

Wout Weghorst is verbaasd door berichtgeving in Engelse media dat stelt dat Manchester United eventueel niet met hem verder zou willen. De Oranje-international voelt louter waardering vanuit de clubleiding en wacht nadere onderhandelingen af.

Weghorst, die momenteel wordt gehuurd van Burnley, heeft immers al gesprekken gevoerd met The Red Devils. "De club gaf daarin aan heel erg tevreden met mij te zijn", zo vertelt hij tegen het Algemeen Dagblad en The Times. Volgens hem is er dan ook geen communicatie geweest over een eventueel vertrek. "Ik heb inderdaad in de media andere geluiden opgevangen, maar naar mij toe is waardering uitgesproken. Ze vinden mij absoluut een toevoeging voor het elftal."

"Er is waardering uitgesproken", zo vervolgt de boomlange spits, die tot dusver veertien keer in actie kwam voor de ploeg van Erik ten Hag. "Het is zeker niet het geval dat de club aan ons of aan mij heeft gecommuniceerd niet met mij verder te gaan. Integendeel zelfs. Ik moet afwachten. Mijn taak is om me te concentreren op de competitie en de overige sportieve doelen. Aan het einde van de rit zie ik dan wel hoe het gaat."

Hij begon aan het begin van zijn overstap in de winter veelal in de basis, maar moet ondertussen genoegen nemen met een reserverol. "Ik ben iemand die wil voetballen. Als het dan een tijd stilvalt, merk je wel dat je het mist. Als de club verder met me wil, moet ik weten wat voor rol er is weggelegd voor mij. Ik moet afwachten."

Lees meer over:

Deel via