VI en ED: PSV bereidt miljoenenbod voor op Pepi, vraagprijs van Augsburg is bekend

Augsburg wil elf miljoen plus extra's voor Pepi van PSV
9 juni 2023 om 10:43

PSV gaat kracht bijzetten om Ricardo Pepi te strikken, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren gaan snel afronden met Peter Bosz en weten wat FC Augsburg voor de Amerikaan verlangt.

Donderdagavond kwam Fabrizio Romano al met het nieuws dat niet Feyenoord maar PSV de beste papieren heeft voor Pepi. De Rotterdammers zouden al twee keer op de spits hebben geboden maar willen niet voldoen aan de vraagprijs van de Duitsers. De Eindhovenaren zijn ook geïnteresseerd in Pepi maar kunnen pas toeslaan wanneer Bosz is aangesteld. Dat lijkt op korte termijn te gaan gebeuren en dus kunnen ze zich ook gaan roeren op de transfermarkt.

Volgens VI en het ED had PSV in eerste instantie zo’n acht miljoen euro over voor Pepi, maar wil Augsburg meer zien. De Duitse club betaalde ooit zestien miljoen euro voor de aanvaller en wil een bedrag van elf miljoen euro plus extra’s om het verlies enigszins te compenseren. De kans dat de Eindhovenaren een dergelijk bedrag op tafel gaan leggen is echter klein.

Volgens het ED wil Pepi zelf nog voor de eerste training van het seizoen al zijn zaken hebben afgerond, maar feit is dat er nog altijd een gat tussen vraag en aanbod bestaat. Daarnaast is Feyenoord ook nog altijd in de race om de Amerikaan. Het spel zal de komende dagen verder worden gespeeld.