'Toekomst Pepi spoedig duidelijk, Augsburg zet in op hoog doorverkooppercentage'

Ricardo Pepi, Augsburg, PSV, Feyenoord
14 juni 2023 om 16:10
Laatste update: 14 juni 2023 om 16:10

Ricardo Pepi maakt spoedig zijn volgende stap in zijn carrière bekend, meldt Der Kicker. FC Augsburg lijkt genoegen te gaan nemen met een flink verlies qua transfersom, maar volgens de Duitse krant zet de club wel in op een zeer hoog doorverkooppercentage.

Het verhaal is bekend. Pepi wil deze zomer een stap maken naar de top van de Eredivisie. De aanvaller kwam afgelopen seizoen uit voor FC Groningen die hem huurde van Augsburg. Pepi gaf onlangs aan dat hij absoluut niet terug wilde keren naar Duitsland waardoor een transfer aannemelijk lijkt. Augsburg zou akkoord willen gaan met een transfersom tussen de tien en de twaalf miljoen euro, maar zou daar wel een doorverkooppercentage van maar liefst 25 procent bij willen.

PSV en Feyenoord zijn al enige tijd in de race voor Pepi en lijken ook beide bereidt te zijn de transfersom van tien tot twaalf miljoen op tafel te willen leggen. Of beide ploegen ook akkoord gaan met het doorverkooppercentage is nog maar de vraag. Augsburg lijkt echter hoe dan ook verlies te gaan maken op de aanvaller.