'Feyenoord legt eerste bod neer, Augsburg ziet flink bedrag uit Rotterdam'

'Feyenoord biedt hoog bedrag voor Pepi'
22 juni 2023 om 14:11
Laatste update: 22 juni 2023 om 14:21

Feyenoord heeft een groot bod gedaan op Ricardo Pepi van FC Augsburg. De Rotterdammers hebben een bod neergelegd van ruim tien miljoen euro voor de Amerikaanse spits.

Volgens BILD is PSV nog steeds in de race en informeren Premier League-clubs ook al naar de spits, maar gaat Feyenoord voorlopig aan kop. Het bod van 10.5 miljoen euro valt flink hoger uit dan aanvankelijk werd verwacht: eerdere berichtgevingen stelden dat Augsburg een bedrag van acht miljoen euro wilde zien.

Pepi was het afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes van het gedegradeerde FC Groningen. De Amerikaan speelde zichzelf in de kijker van meerdere grote clubs, waaronder Feyenoord en PSV. Tobi Altschäffl, clubwatcher van Augsburg, verwacht dat er snel een besluit wordt genomen door de Bundesliga-club.

De Amerikaan verliet Dallas in 2022 om zich bij Augsburg te voegen, dat destijds zestien miljoen euro betaalde. De Bundesliga-club besloot de spits het afgelopen seizoen aan FC Groningen te verhuren, waar hij twaalf keer scoorde en drie assist verleende in 29 duels.