Het AD impliceert dat het bod van Leipzig op Geertruida veel te laag was

'Meer details over Duits bod op Geertruida: bedrag onder de twintig miljoen'

29 juni 2023 om 20:31

Feyenoord gaat niet onderhandelen over Lutsharel Geertruida wanneer een club met een openingsbod van onder de twintig miljoen euro komt, meldt het Algemeen Dagblad. RB Leipzig is voornemens om de Rotterdamse verdediger aan de selectie toe te voegen, maar zal uit een heel ander vaatje moeten tappen.

Donderdagochtend kwam Fabrizio Romano met het nieuws dat Leipzig een bod gedaan zou hebben op Geertruida. Niet veel later bevestigde algemeen Dennis te Kloese dat verhaal, maar sprak van een situatie die 'zeker nog geen concreet verhaal' was. Het AD heeft inmiddels meer details verzameld over het Duitse openingsbod.

'Bronnen rond de Kuip melden echter dat het openingsbod van de Duitsers niet in de buurt komt - of gaat komen - van wat de clubleiding van Feyenoord als de marktwaarde van de speler ziet. Zoals eerder bij Danilo, waar Rangers een kleine vier miljoen voor over had, ziet Feyenoord een bedrag onder de 20 miljoen niet als een startsein om te onderhandelen over een verkoop', aldus het medium, dat daarmee impliceert dat het openingsbod van Leipzig onder die grens ligt.

Dat is voor Feyenoord niet genoeg om üperhaupt maar één woord te reppen over een mogelijke verkoop van Geertruida. De Rotterdammers hoeven door de verkoop van Orkun Kökcü (dertig miljoen, Benfica) dan ook niet te verkopen. Wel wordt volgens het AD verwacht dat een transfer van Geertruida de gehele transferzomer boven De Kuip blijft zingen.