Ibrahimovic onthult tijdens boekpresentatie toekomstplan: 'Alleen dan stop ik pas'

28 februari 2022 om 12:24
Laatste update: 28 februari 2022 om 13:33

Zlatan Ibrahimovic kwakkelt al het hele seizoen met blessures en kwam ook dit kalenderjaar nog niet in actie. Voordat de veertigjarige goalgetter zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, wil hij eerst nog een prijs winnen met AC Milan.

De Zweed was zondag bij de boekpresentatie van het boek My Untold Stories, waar hij het woord nam. De aanvaller staat al maandenlang buitenspel met een achillespeesblessure. Het boek omvat een selectie van elf artiesten uit Milaan die een eerbetoon brengen aan Ibracadabra. "Het is vervelend dat ik niet kan spelen", vertelt Ibrahimovic. "Vooral als het team het goed doet. Ik wil er zijn om het team te helpen. We hebben geweldige dingen gedaan sinds ik terugkeerde, maar we missen nog één ding: een prijs."

De Rossoneri verspeelden vrijdag twee dure punten in de titelstrijd. Concurrent SSC Napoli profiteerde optimaal door met 1-2 van SS Lazio te winnen. "We vechten om dat te bereiken. Ik stop niet voor ik iets heb gewonnen met dit team van Milan. Mijn toekomst is voetbal, mijn wereld is voetbal." Naast de Scudetto heeft AC Milan nog een ijzer in het vuur: de ploeg van trainer Stefano Pioli staat ook in de halve finale van de Coppa Italia. Dinsdag staat de eerste ontmoeting van een tweeluik met Internazionale op het programma.