Ex-Ajacied Menig kijkt uit naar duel met Feyenoord: 'De beste sfeer van Nederland'

9 maart 2022 om 14:59

Queensy Menig heeft zin in het tweeluik met Feyenoord in de achtste finale van de Conference League. Afgelopen zomer verliet de buitenspeler FC Twente voor Partizan Belgrado en heeft zijn huiswerk over de Rotterdammers goed op orde.

Toen de Tsjechen Feyenoord lootte, wist Menig meteen dat zijn aanwezigheid bij Partizan een onderwerp van gesprek zou zijn in zijn thuisland. "Heel veel mensen uit Nederland belde en wenste me geluk", aldus Menig tegenover de clubsite van Partizan. De wedstrijd is live te volgen op de Nederlandse televisie. Ook de Ajax-fans zullen kijken en ik verwacht dat ze mij zullen aanmoedigen."

De ex-Ajacied weet ook hoe het er aan toe kan gaan in de Kuip. "Ze zorgen voor een te gekke sfeer. In mijn ogen de beste sfeer die er is in een stadion in Nederland. Vrienden en familie zullen zeker aanwezig zijn tijdens de return in Rotterdam."

Menig laat weten aardig op de hoogte te zijn van de prestaties van de Rotterdammers dit jaar. "Voorheen speelden ze alleen thuis goed. Nu hebben ze een goede nieuwe trainer (Arne Slot, red.) en spelen ze zowel uit als thuis goed."

Partizan en Feyenoord treffen elkaar donderdagavond. De return bij Feyenoord thuis zal 17 maart plaatsvinden. De winnaar van het tweeluik bemachtigt een plek in de kwartfinale.