AD: 'Bijlow ontbreekt tegen PEC wegens voetblessure'

13 maart 2022 om 12:23

Justin Bijlow is er zondagmiddag niet bij wanneer Feyenoord het tegen PEC Zwolle opneemt. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de sluitpost met een voetblessure kampt en niet onder de lat zal staan in Zwolle. 

Door het ontbreken van Bijlow is het de beurt aan Ofir Marciano, meldt de krant. De 32-jarige doelman verving de eerste doelman al enkele keren dit seizoen. De Israëlier kwam in actie tegen Elfsborg in de voorronde van de Conference League, aangezien Bijlow een rode kaart had gekregen in de wedstrijd ervoor. Daarnaast lag Bijlow enkele weken in de lappenmand door een coronabesmetting en nam Marciano gedurende die tijd de honneurs waar. Marciano kwam op 5 december van vorig jaar voor het laatst in actie voor de bezoekers.

PEC en Feyenoord trappen zondagmiddag om 16.45 uur af. In De Kuip wisten de Rotterdammers eenvoudig met 4-0 te winnen. Feyenoord moet winnen om in achtervolging te blijven van Ajax en PSV, terwijl PEC in een diepe degradatiestrijd is verwikkeld met Fortuna Sittard, waar het vorige week van won.