Slot ziet vastleggen Dessers somber in: 'Maar wie weet, soms kan het via omweg'

14 maart 2022 om 07:36

Arne Slot ziet een langer verblijf van Cyriel Dessers bij Feyenoord somber in. De oefenmeester gaat ervan uit dat de Rotterdammers niet over de financiële middelen beschikken om langer met de spits in zee te gaan.

De Belg wordt gehuurd van KRC Genk en maakte zondagavond vlak voor tijd de winnende treffer tegen PEC Zwolle. Dessers zou naar verluidt meer dan vier miljoen euro moeten kosten voor een permanente overstap en Feyenoord kan dat bedrag niet ophoesten. "Maar wie weet, soms kan het via een omweg", spreekt trainer Slot op het persmoment na de wedstrijd. 

Slot blijft realistisch over de financiële situatie bij Feyenoord. "Kijk, voor een topclub is vier miljoen voor een spits op zich niet veel, maar ik lees de laatste tijd berichten dat wij vaak concurreren om spelers met bijvoorbeeld FC Groningen. Dat is de realiteit van Feyenoord"

Technisch directeur Arnesen gaf eerder al aan dat de Rotterdammers geen miljoenenbedrag kunnen uitgeven aan een speler die niet altijd in de basis staat. Dessers strijdt met Bryan Linssen om de spitspositie bij Feyenoord, maar laatstgenoemde kampt momenteel met een lichte blessure en kan niet altijd spelen.