'Manchester United bombardeert Ten Hag tot eerste keuze en gaat vol voor hem'

17 maart 2022 om 12:20
Laatste update: 17 maart 2022 om 13:16

De naam van Ajax-trainer Erik ten Hag blijft rondcirculeren in de Engelse media. The Manchester Evening News komt met een exclusief bericht dat de Nederlander dé kandidaat is om de afzwaaiende interim-manager Ralf Rangnick aan het eind van het seizoen op te volgen.

Er is grote onvrede bij Manchester United over de prestaties in de afgelopen jaren. Ten Hag is volgens de krant de 'favoriete keuze' om The Red Devils terug te helpen naar de internationale top en mee te laten strijden om de Premier League-titel. Dinsdag werd Manchester United nog uitgeschakeld door Atlético Madrid in de Champions League, waardoor ook dit seizoen zonder eremetaal wordt besloten.

The Manchester Evening News benadrukt wel dat Ten Hag niet de enige kandidaat is voor de vacante managers positie bij de Engelse recordkampioen. Mauricio Pochettino, de huidige trainer van Paris Saint-Germain, blijft in beeld als back-up van de Oldenzaler. Hij geldt echter wel als de tweede keuze, benadrukt de krant.

The Guardian meldde onlangs dat Thomas Tuchel tot één van de kandidaten behoort en dat bericht bevestigt het regionale dagblad. Een overstap van de Duitse manager zou zeer saillant zijn: momenteel zwaait hij de scepter bij concurrent Chelsea.