Barça-verdediger lacht Vinícius Jr. uit: 'Jij wint volgend jaar de Ballon d'Or?'

21 maart 2022 om 11:14
Laatste update: 21 maart 2022 om 17:24

FC Barcelona-verdediger Eric García kon het niet laten om een plaagstoot uit de delen aan het adres van Vinícius Júnior, nadat de Braziliaan ongelukkig de bal verloren had tijdens El Clásico. De Blaugranas boekten in het Estadio Santiago Bernabéu een eclatante 0-4 overwinning.

De camera's van televisiezender Movistar legden een moment in de wedstrijd vast dat de centrumverdediger van de Catalanen snauwde naar Vini. "Jij wint volgend jaar de Ballon d'Or", aldus de sarcastische García gevolgd door een vilijn lachje. Voorafgaand aan het moment was de dribbelaar de bal gemakkelijk verloren aan Ronald Araújo, waarna de Barça-verdediger hem toesprak.

Vinícius wordt grote kwaliteiten toegedicht. In diverse Madrileense media werd zijn naam al in verband gebracht met een toekomstige Ballon d'Or-winst. De buitenspeler kwam er geen moment aan te pas in tijdens de indrukwekkende masterclass die FC Barcelona in de Spaanse hoofdstad op de mat legde. Via doelpunten van Pierre-Emerick Aubameyang (twee keer), Ferran Torres en Araújo kwam de eindstand op het scorebord.