'Pochettino mag niet eens in één adem met de naam van Ten Hag worden genoemd'

23 maart 2022 om 12:02
Laatste update: 23 maart 2022 om 12:04

Manchester United gaat voor het aankomende seizoen een nieuwe manager aanstellen. Woensdag werd duidelijk dat Erik Ten Hag al oriënterende gesprekken heeft gevoerd met The Mancunians. Als het aan voormalig international Gabriel Agbonlahor ligt, wordt Mauricio Pochettino in ieder geval geen trainer van de gevallen grootmacht.

De naam van de Paris Saint-Germain-trainer wordt net als die van de huidige Ajax-coach veelvuldig in verband gebracht met Manchester United. Dat de club behoefte heeft aan nieuw elan, erkent Agbonlahor. "Ze hebben een top class manager nodig", vertelt hij in talkSPORT. "Er moet een manager komen die zegt: als je je beste voetbal niet speelt, zit je op de bank. Het maakt niet uit wie je bent, of wat je gedaan hebt", vervolgt het Aston Villa-icoon.

Pochettino is volgens de gewezen voetballer geen goede kandidaat. "Ze liggen uit de Champions League en ze verloren zondag met 3-0 van AS Monaco. Hij mag volgens mij niet eens in één adem genoemd worden met de naam van Ten Hag", aldus Agbonlahor. "Volgens mij heeft Manchester United behoefte aan een manager die om kan gaan met de persoonlijkheden."