'Getouwtrek om Ten Hag begonnen: Ajax-trainer benaderd door twee nieuwe clubs'

28 maart 2022 om 08:54
Laatste update: 28 maart 2022 om 08:56

Erik ten Hag is naast Manchester United benaderd door nog twee andere clubs, dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde sportjournalist Fabrizio Romano. Hij laat niet weten om welke ploegen het gaat.

Ten Hag voerde afgelopen week gesprekken met een aantal prominente namen binnen het bestuur van Manchester United. De Nederlandse trainer staat samen met Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) bovenaan het wensenlijstje van de Britse grootmacht om volgend seizoen het stokje over te nemen van interim-manager Ralf Ragnick. Ook wordt de naam van Sevilla-trainer Julen Lopetegui genoemd, al zit hij op dit moment goed op zijn plek bij de nummer twee van La Liga.

Romano laat in een bericht op Twitter weten dat Ten Hag ook benaderd is door twee andere clubs. Daarnaast vermeld de transferexpert dat de oefenmeester van Ajax en Manchester United een goed gevoel hebben overgehouden aan het gesprek, maar dat er nog geen definitieve keuze gemaakt is. Romano schrijft dat het bestuur van de Britse grootmacht ook nog andere opties overweegt. Het contract van Ten Hag loopt medio 2023 af bij Ajax.