Nijland duidelijk over transferdoelwit: 'Feyenoord kan deze jongen niet betalen'

30 maart 2022 om 16:46

Hans Nijland verwacht dat FC Groningen Jørgen Strand Larsen voor een recordbedrag gaat verkopen. Er gaan geluiden rond dat Feyenoord interesse zou hebben in de Noorse spits, maar Nijland denkt dat de Rotterdammers de spits van Groningen helemaal niet kan betalen.

"We hebben absoluut een goede ploeg, maar dat vond ik ook al in de mindere fase. Waar ik vooral naar kijk is of er transferwaarde in een selectie zit. Ik denk dat dat zo is. Met Jørgen Strand Larsen hebben we een geweldige spits", trapt Nijland af bij VoetbalTijd. "Wat hij op moet leveren? De recordtransfer van FC Groningen staat op naam van Marcus Berg: 9,5 miljoen euro. Het zou mij niet verbazen als deze daar overheen gaat."

Cristian Willaert, verslaggever van ESPN, gaf onlangs aan dat hij vernomen had dat Feyenoord interesse heeft in Strand Larsen. "Ik las dat hij in verband wordt gebracht met Feyenoord, maar daar kan ik me niets bij voorstellen. Feyenoord kan deze jongen niet betalen", aldus Nijland. "Dat zal Mark-Jan Fledderus (technisch directeur FC Groningen, red.) echt niet doen, schat ik in. Ik vind het een geweldige spits, die ik soms vergelijk met Alexander Sørloth."