'Olympique Lyon geïnteresseerd in Malacia, miljoenenbod ligt klaar'

31 maart 2022 om 15:56

Het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz volgt Tyrell Malacia. De linksback van Feyenoord is bezig aan een sterke periode en dat ziet de Franse club ook. De hoofdscout van Lyon is gecharmeerd van de linksback en Les Gones bereiden een bod voor.

Dat weet Feyenoord Transfermarkt te melden. Malacia hield zich in De Klassieker tegen Ajax knap staande tegen Antony en speelde dinsdag een verdienstelijke pot in het Nederlands efltal tegen Duitsland. Bruno Cheyrou, de hoofdscout van Lyon, is zeer gecharmeerd van de verdediger en zou Malacia graag aan de selectie willen toevoegen.

Lyon bereidt een bod van minstens twaalf miljoen euro voor, wordt beweerd. Malacia debuteerde in 2017 in het eerste elftal van Feyenoord en heeft zich sindsdien tot absolute basisspeler ontwikkeld. Bondscoach Louis van Gaal beloonde Malacia met een basisplek in het vriendschappelijke duel tussen Nederland en Duitsland (1-1). 

Ondanks de interesse van Lyon is er nog geen concreet bod neergelegd bij de Rotterdammers en is het de vraag of technisch directeur Frank Arnesen de linksback voor een dergelijk bedrag laat gaan. Feyenoord heeft nog niet gereageerd op de vermeende interesse uit het Franse kamp.