Ten Hag staat er goed op in Manchester, nog twee gespreksrondes te gaan

1 april 2022 om 07:10
Laatste update: 1 april 2022 om 07:12

Erik ten Hag heeft veel indruk gemaakt op de beleidsbepalers van Manchester United. De trainer van Ajax heeft volgens The Telegraph de beste papieren om interim-trainer Ralf Ragnick volgend seizoen op te volgen. Er zijn nog twee gespreksrondes te gaan met de kandidaten.

Manchester United is al weken bezig om de juiste manager te vinden om Ragnick volgend seizoen op te volgen. Er zijn verschillende gesprekken geweest met diverse kandidaten. The Red Devils willen een weloverwogen keuze maken in de aanstelling van hun nieuwe manager. Volgens The Telegraph staat Ten Hag er na de eerste ronde in de sollicitatieprocedure het beste op in Manchester. Hij zou net iets meer indruk hebben achtergelaten dan Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain).

De kwaliteitskrant meldt dat er nog twee gespreksrondes plaats zullen vinden. Wanneer de Ajax-trainer dan weer net zoveel indruk maakt, zal hij kandidaat één worden om volgend seizoen voor de groep te staan in Manchester. Het contract van Ten Hag loopt na dit seizoen nog één jaar door in Amsterdam. Dat houdt in dat er een afkoopsom gemoeid zal zijn met deze overstap. Eerder meldden Britse media al dat Manchester United in gesprek is met de regerend landskampioen van Nederland.