'Ten Hag is geïnformeerd over clubzaken United en houdt vertrek in achterhoofd'

5 april 2022 om 20:28

Erik ten Hag is op de achtergrond al bezig met een vertrek naar Manchester United. De coach van Ajax is onder meer geïnformeerd over de transfertargets van The Red Devils, weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. 

De naam van Ten Hag wordt al maandenlang genoemd om Ralf Rangnick op te volgen bij de club uit Manchester. De Ajax-coach staat samen met Mauricio Pochettino op pole position om de functie te bekleden, maar Ten Hag houdt alvast rekening met een vertrek uit Amsterdam, weet Romano te melden in zijn Here We Go Podcast.

Ten Hag heeft al meerdere gesprekken met de club achter de rug en is inmiddels ook op de hoogte gesteld van transfertargets van de club, evenals het budget in Manchester. De Tukker wil zelf niet veel loslaten over een mogelijk vertrek, maar zei wel eerder dat hij hoopte dat "mensen een eventueel vertrek zouden begrijpen". 

United staat momenteel zevende in de Premier League en mag spreken van een teleurstellend seizoen. Ten Hag is met Ajax nog op twee fronten actief en ligt tot 2023 vast in Amsterdam.