'United wil met Ten Hag komende zomer grote transferslag slaan'

7 april 2022 om 12:19
Laatste update: 7 april 2022 om 12:21

Manchester United maakt een teleurstellend seizoen door en wil de komende zomer een grote slag slaan op de transfermarkt. The Red Devils hopen, met Erik ten Hag aan het roer, onder meer Harry Kane en Declan Rice aan te trekken. 

Het staat nog niet vast, maar de kans is zeer groot dat Ten Hag volgend jaar in de Premier League te bewonderen is. The Daily Telegraph meldt dat Ten Hag 'substantial funds' tot zijn beschikking zal hebben in de transfermarkt van de komende zomerperiode. United wil zich graag versterken met Harry Kane en Declan Rice, die momenteel sterkhouder zijn van Tottenham Hotspur en West Ham United. 

Manchester United weet zijn enorme naam en reputatie de laatste tijd niet waar te maken. De club staat zevende in de Premier League en doet op geen enkel front meer mee om de prijzen. United ging in de FA Cup ten onder tegen Middlesbrough FC, werd uit de Champions League geknikkerd door Atlético Madrid en moet nog vol aan de bak om kans te maken op Champions League-voetbal in het komende seizoen.