Raiola laat van zich horen: 'Pissed off dat ze me een tweede keer dood verklaren'

28 april 2022 om 15:06
Laatste update: 28 april 2022 om 15:09

Mino Raiola heeft gereageerd op het gerucht dat hij zou zijn overleden. Italiaanse media berichtten donderdagmiddag dat de zaakwaarnemer op 54-jarige leeftijd was overleden. Collega José Fortes Rodriguez ontkrachtte vlak daarvoor al het gerucht over het overlijden van Raiola. 

Raiola werd in januari al opgenomen in het ziekenhuis vanwege een longziekte en destijds werd al geclaimd dat de zaakwaarnemer, die in Haarlem opgroeide, was overleden aan de complicaties hiervan. Op Twitter geeft Raiola de journalisten die zijn dood berichtten een veeg uit de pan.

'Huidige gezondheidsstatus van me is dat ik pissig ben dat ik voor de tweede keer in vier maanden dood ben verklaard. Blijkbaar kunnen deze mensen me ook weer tot leven wekken', schrijft Raiola. 

Raiola staat in de voetbalwereld bekend als een harde zakenman. De succesvolle zaakwaarnemer heeft spelers als Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba onder zijn hoede. Op Nederlands gebied is Raiola de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Denzel Dumfries, Ryan Gravenberch en Owen Wijndal.