Ten Hag over impopulaire Maguire: 'Ik kijk ernaar uit om met hem te werken'

24 mei 2022 om 23:18
Laatste update: 24 mei 2022 om 23:21

Erik ten Hag neemt het tijdens zijn eerste persconferentie als manager van Manchester United op voor Harry Maguire. De verdediger is de absolute zondebok in Engeland, maar de Nederlandse oefenmeester vindt dat hij meer respect verdient.

De aanvoerder van Manchester United krijgt wekelijks veel kritiek van de achterban en ontving zelfs een bommelding bij zijn huis na de kansloze nederlaag tegen Liverpool. Ten Hag is een stuk positiever gestemd over Maguire en neemt hem in bescherming. "Volgend seizoen is weer een ander jaar. Maar ik denk dat hij het geweldig heeft gedaan. Hij is een geweldige speler en heeft al veel bereikt. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan Manchester United. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken."

In de wandelgangen gaan er ook veel geruchten rond dat de voormalig oefenmeester van Ajax graag Lisandro Martínez en Jurriën Timber zou willen toevoegen aan de selectie van The Mancunians. De Ajacieden zouden het defensieve probleem van de ploeg uit Manchester moeten oplossen. Het is momenteel nog onduidelijk hoe concreet de interesse van Manchester United is in het tweetal.