Mané: 'Ik zal na de Champions League-finale alles zeggen wat jullie willen horen'

27 mei 2022 om 09:01

Sadio Mané wil nog niets kwijt over zijn toekomst. De Senegalees wordt hevig in verband gebracht met een vertrek naar Bayern München, maar de Liverpool FC-ster wil pas na de finale van de Champions League over het volgende seizoen praten. 

Dat liet Mané weten op een persmoment voor de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid. "Het antwoord dat ik nu kan geven is dat ik me goed voel", stelt de aanvaller, geciteerd door de BBC. "Ik ben volledig gefocust op de finale, maar kom zaterdagavond bij me en ik zal het best mogelijke antwoord geven. Het is zeker speciaal. Ik zal dan alle vragen beantwoorden", liet de aanvaller weten.

Daarmee zwakt de sterspeler het gerucht van een mogelijk vertrek ietwat af. Mohamed Salah liet eerder in de week al weten in ieder geval volgend seizoen nog bij Liverpool te blijven. Het contract van zowel Mané als Salah loopt medio 2023 af. "De finale is nu het allerbelangrijkste voor de fans en ik ga proberen die te winnen. Ik houd van mijn vak en werk elke dag hard om beter te worden. Dat is wat ik het beste kan doen", besluit Mané.