Klopp noemt Götze als voorbeeld: 'Ook een gerucht voor een beslissende finale'

28 mei 2022 om 17:09

Jürgen Klopp heeft naar Mario Götze verwezen in een persconferentie. Sadio Mané wordt namelijk vlak voor de beslissende Champions League-finale in verband gebracht met een transfer naar Bayern München en de Duitse trainer had in 2013 eenzelfde ervaring met de PSV'er.

Klopp was bijna tien jaar geleden nog trainer van Borussia Dortmund en beschikte over Götze, die vlak voor de Champions League-finale ook hevig in verband werd gebracht met Der Rekordmeister. "Altijd Bayern München weer", zegt Klopp lachend op het persmoment voor de finale van het miljardenbal. "Dit is niet de eerste keer dat zo'n gerucht de ronde doet voor een beslissende finale. Maar Mané is volledig gefocust op de Champions League-finale", laat Klopp weten.

Mané is zelf nog stil over zijn toekomstplannen, maar liet de afgelopen week weten 'na de Champions League-finale antwoord te geven op alle vragen'. BILD meldde eerder al dat Bayern 30 miljoen euro overheeft voor de Senegalees en na de finale alle onderhandelingen zal afronden. Het contract van Mané en Mohamed Salah loopt medio 2023 af, maar laatstgenoemde liet al weten het komende seizoen gewoon bij Liverpool te blijven.