Stewart onthult transferplannen PSV: 'Die woorden kunnen we uitspreken'

18 december 2023 om 17:14
Laatste update: 18 december 2023 om 19:19

Als het aan Earnest Stewart ligt, verandert er komende winter niet veel binnen de selectie van PSV. De technisch directeur van de Eindhovenaren vertelt dat er geen concrete plannen zijn om in januari transfers te bewerkstelligen, zo is te zien op beelden van PSV Media.

Peter Bosz gaf onlangs aan dat zijn grootste wens het behouden van zijn huidige selectie is. Niet gek uiteraard, aangezien PSV in de eerste seizoenshelft alle competitieduels wist te winnen en ook overwinterde in de Champions League. Maandag werd de ploeg in de achtste finales gekoppeld aan Borussia Dortmund.

"Ik kan wel zeggen dat we echt niet van plan zijn om iets te doen in de winterstop", aldus Stewart. "Beloven is altijd een moeilijk woord, want uiteindelijk weet je nooit wat er gaat komen. Maar dat is zeer zeker niet de intentie. We kunnen wel de woorden uitspreken dat we echt niet van plan zijn om uitgaande transfers te hebben."

En qua inkomende transfers? "Zoals de groepsdynamiek op dit moment is… Moet je daaraan tornen? Als we iets daaraan doen is het veel meer met het oog op de toekomst denk ik. Maar ik verwacht niet dat er veel gaat gebeuren deze transferwindow", aldus de beleidsmaker.