Zaakwaarnemer Weghorst spreekt zich uit: 'Heb weleens met Ajax gesproken'

16 augustus om 20:34

Wout Weghorst staat nog altijd in de belangstelling van Ajax. De aanvaller lijkt te gaan vertrekken bij Burnley FC, maar staat nog altijd onder contract in Engeland. Zijn zaakwaarnemer stelt dat de Amsterdammers echter niet de enige gegadigden zijn.

Ajax hoopt Weghorts de komende weken over te nemen van Burnley. "De kans dat hij Burnley verlaat, is ontzettend groot", vertelt zaakwaarnemer Simon Cziommer bij Viaplay. "Burnley is op dit moment nog in de veronderstelling dat zij bepaalde prijzen kunnen vragen. Dat is hun goed recht, alleen iedereen weet dat dit zijn laatste jaar is. Het worden spannende onderhandelingen."

Of Weghorts ook bij Ajax uit gaat komen, is nog maar de vraag. "Hoe reëel ik die kans acht? Er zijn meerdere gegadigden die interesse hebben in Wout. Hij heeft al een aantal clubs afgezegd, dus de kans is net zo groot als bij andere clubs die interesse in hem hebben. Laat ik het zo zeggen: ik heb weleens met Ajax gesproken, ook over Wout. We moeten afwachten hoe zich dat verder ontwikkelt."