'PSV terug in de markt voor oud-Feyenoorder als defensieve versterking'

'PSV terug in de markt voor oud-Feyenoorder als defensieve versterking'

3 mei om 15:47

PSV is druk in gesprek om Jeremiah St. Juste aan te trekken voor het aankomende seizoen. De verdediger was ook afgelopen winter al gewild in Eindhoven, maar een akkoord met Sporting Portugal bleef uit. Nu lijken de kansen beter, melden VI en het Eindhovens Dagblad.

Na het vertrek van huurling Armel Bella-Kotchap en het aflopende contract van André Ramalho is de noodzaak voor een nieuwe verdediger groot. St. Juste, momenteel nog verbonden aan Sporting Portugal tot de zomer van 2026, werd afgelopen winter al benaderd door PSV. Toen waren de voorwaarden van Sporting echter onbespreekbaar. Nu lijkt de situatie gunstiger voor PSV, dat de 27-jarige verdediger als een belangrijke aanwinst ziet om de defensie te versterken.

De Eindhovense club blijft in gesprek met Sporting over de mogelijkheid om St. Juste deze zomer over te nemen. Ondertussen bereidt PSV zich voor op het nieuwe seizoen en houdt de situatie rondom Ramalho nauwlettend in de gaten, waarbij de Braziliaan ook buiten het veld een waardevolle rol moet gaan vervullen. St. Juste speelde in de Eredivisie al eens voor SC Heerenveen en Feyenoord.