Wat is de vermoedelijke opstelling van Benfica voor het CL-duel tegen Feyenoord?

Vermoedelijke opstelling Benfica: Lage kiest voor sterkste elf tegen Feyenoord

Vandaag om 12:00

Benfica is momenteel niet te stoppen en op woensdagavond wacht het duel tegen Feyenoord. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar staan, al hebben de Portugezen wel een nieuwe trainer. Wat is de vermoedelijke opstelling van Benfica? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Woensdagavond om 21.00 uur neemt Benfica het in het Estádio da Luz op tegen Feyenoord in de derde speelronde van de Champions League. Bruno Lage zal na het sparen van enkele basisspelers in de bekerwedstrijd tegen Pevidém SC teruggrijpen naar zijn sterkste formatie.

De vermoedelijke opstelling Benfica

Álvaro Carreras heeft zich inmiddels als vaste linksachter in de ploeg genesteld en zal woensdag opnieuw aan de aftrap verschijnen. De Spaanse verdediger won in de tweede competitiewedstrijd de strijd van Jan-Niklas Beste. Naast hem vormen Antonio Silva en Nicolás Otamendi het hart van de defensie, terwijl Alexander Bah de rechterflank verdedigt.

Op het middenveld keren Fredrik Aursnes en Orkun Kökcü terug in de basis. Beide spelers hebben een verleden bij Feyenoord, waar ze sleutelrollen vervulden. Kökcü maakte vorig seizoen nog indruk als aanvoerder van de Rotterdamse club. Aursnes speelde een jaar eerder bij Feyenoord en kent de speelwijze van zijn voormalige ploeg goed. Hun ervaring kan cruciaal zijn in dit duel.

Voorin zal Angel Di Maria de aanval leiden, samen met Vangelis Pavlidis, die in topvorm verkeert, en de Turkse aanvaller Kerem Akturkoglu. Pavlidis scoorde onlangs twee keer voor Griekenland tegen Engeland en is het speerpunt in de aanval van Benfica.

De vermoedelijke opstelling: Trubin; Bah, Antonio Silva, Otamendi, Carreras; Aursnes, Florentino Luis, Kökcü; Di Maria, Pavlidis, Akturkoglu.

Benfica wil met deze opstelling hun ongeslagen reeks in de Champions League voortzetten. De wedstrijd wordt om 21.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport 1. VoetbalNieuws.nl zal ook verslag doen van de wedstrijd. Het liveblog zal ter zijner tijd online komen.