VN TV-gids: Feyenoord tegen Benfica, Barça wil eindelijk weer winnen van Bayern

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Benfica - Feyenoord 

Benfica en Feyenoord treffen elkaar in speelronde 3 van de Champions League, in het Estádio da Luz. Benfica staat derde met zes punten uit twee duels en wil de 4-0 zege op Atlético Madrid voortzetten. Feyenoord, met drie punten en een negatief doelsaldo, is echter in goede vorm na recente overwinningen. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport om 21:00 uur.

FC Barcelona - Bayern München 

FC Barcelona en Bayern München staan tegenover elkaar in een ware Champions League-kraker. Beide ploegen hebben drie punten na twee wedstrijden en kunnen zich geen verlies veroorloven om aansluiting te houden bij de top 8. Bayern won de laatste zes ontmoetingen tegen Barcelona en heeft met 9 doelpunten dit toernooi een sterke aanval. Kan Barcelona deze keer een resultaat boeken tegen hun Duitse rivaal? De wedstrijd is om 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport 2.