´Komt deze week nog rond, United gaat verhoogd bod doen, Ziyech opvolger´

23 augustus 2022 om 08:37
Laatste update: 23 augustus 2022 om 09:51

Ajax en Manchester United staan op het punt de transfer van Antony af te ronden. Valentijn Driessen stelt dat de Braziliaanse speler woensdag al op het vliegtuig naar Manchester kan stappen. 

Driessen schuift aan bij Vandaag Inside en laat zich uit over de enorme transfer die te wachten staat. "Ik denk dat het deze week al rondkomt. Ik hoorde een bedrag van 97 miljoen euro, dus net geen honderd. Daarmee zal Ajax wel akkoord moeten gaan." Het zou een goede week betekenen voor Erik ten Hag: de manager won maandag verrassend van Liverpool FC en verwelkomt mogelijk ook een nieuwe aanwinst. 

"Hij wil Antony én Gakpo. Ze hebben ook 135 miljoen geboden voor João Felix, dat is een beetje het budget dat ze hebben. En daarnaast willen ze toch ook Frenkie de Jong. Die hebben ze zeker nog niet afgeschreven", stelt Driessen. Hakim Ziyech moet de nieuwe opvolger van Antony worden. De Marokkaanse baltovenaar verliet Ajax in 2020, maar kwam nooit echt uit de verf bij Chelsea. Ziyech verdient een jaarsalaris van rond de tien miljoen euro bij The Blues. Ajax is volgens De Telegraaf bereid de helft van het salaris en een huursom te betalen.