Ten Hag stuurt zelfde elftal het veld in bij United tegen City van Guardiola

2 oktober 2022 om 14:44

Erik ten Hag heeft geen wijzigingen doorgevoerd bij Manchester United voor het duel met Manchester City. De Nederlandse manager kiest in de derby van zondagmiddag voor de inmiddels vaste elf namen.

Manchester United won de laatste vier Premier League-duels en leeft dan ook met vertrouwen toe naar de kraker in het Etihad Stadium. Marcus Rashford was een twijfelgeval bij The Mancunians, maar de aanvaller blijkt fit genoeg om te kunnen starten. De Engelsman start in de punt van de aanval, die verder bestaat uit Jadon Sancho en ex-Ajacied Antony. Ten Hag heeft dus wederom geen plek voor Cristiano Ronaldo.

Op het middenveld staan Bruno Fernandes, Scott McTominay en Christian Eriksen, waardoor miljoenenaankoop Casemiro ook weer op de bank begint. De verdediging wordt gevormd door Diogo Dalot, Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Tyrell Malacia. David de Gea staat onder de lat bij de ploeg van Ten Hag.

Bij City heeft Oranje-international Nathan Aké een basisplaats. Rodri is afwezig, waardoor Ilkay Gündogan als verdedigende middenvelder speelt.