Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: League Cup met Chelsea en Manchester City, ook Real Madrid in actie

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Chelsea - AFC Barrow

Chelsea neemt het in de League Cup op tegen AFC Barrow uit de League Two. The Blues wonnen drie van hun laatste vijf wedstrijden en verloren er één. Dankzij de enorm brede selectie van Chelsea is de verwachting dat de club uit Londen met een B-elftal zal gaan spelen. Ook Barrow heeft drie van de laatste vijf wedstrijden gewonnen en zullen er alles aan doen om het Chelsea zo lastig mogelijk te maken. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur en zal worden uitgezonden op Viaplay.

Manchester City - Watford

Ook Manchester City komt op de dinsdagavond in actie in de League Cup. The Citizens nemen het op tegen Championship-team Watford. City speelde de laatste twee wedstrijd gelijk en zal er dus op gebrand zijn een overwinning te boeken en naar de volgende ronde van het toernooi te gaan. Watford is in slechte doen en wist geen van de laatste drie wedstrijden te winnen. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur en is te zien op Viaplay.

Atalanta - Como

Na een knap gelijkspel voor Atalanta wacht in de competitie op maandagavond een duel met Como. Op Ziggo Sport 1 zal de wedstrijd, die om 20.45 uur begint,  in de Serie A te zien zijn. Como pakte slechts twee punten in vier wedstrijden en is daarmee de nummer negentien. La Dea won tweemaal.

Real Madrid - Alaves

Real Madrid mag op dinsdagavond in actie komen tijdens een thuiswedstrijd tegen Alaves. Real Madrid won vier van de vijf laatste duels en zal moeten winnen om het gat met koploper Barcelona te dichten. Alaves doet het naar behoren en won drie van de laatste vijf wedstrijden en verloor er slechts één. Toch zal het erg lastig worden voor de bezoekende ploeg. De laatste keer dat zij in Madrid wisten te winnen was in 2020. De wedstrijd begint om 21.00 uur en zal worden uitgezonden op Ziggo Sport.