Flinke domper voor PSV in de maak: transfertarget gespot op tribune Girona

Tsygankov gespot op tribune Girona
16 januari 2023 om 10:35

PSV krijgt binnenkort mogelijk slecht nieuws te verwerken. Viktor Tsygankov, die in de belangstelling van de Eindhovenaren staat, is het afgelopen weekend gespot op de tribune van het Catalaanse Girona FC

Volgens meerdere Catalaanse media, waaronder L'Esportiu, was Tsygankov aanwezig bij de nummer elf van de Primera División. Tsygankov zou in Eindhoven op de lijst staan als mogelijke opvolger van Noni Madueke, die in de belangstelling van Chelsea staat. The Blues zouden een bod van 30 miljoen euro hebben neergelegd in de lichtstad, maar PSV heeft dat bod van tafel geveegd. 

Tsygankov zou op het punt staan te tekenen bij de middenmoter van de Primera División. Tsygankov heeft ook contacten gehad met PSV, bevestigt het Catalaanse medium. De middenvelder loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Dinamo Kiev, maar zou wel flinke salariseisen en tekenbonussen verlangen. Het moet nog blijken of Madueke in januari de overstap naar Chelsea maakt. PSV verlangt een bedrag van rond de 40 miljoen euro voor de Engelsman.