Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Almere en NEC beginnen aan speelronde 10, Oranje Leeuwinnen oefenen

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Nederland Vrouwen - Indonesië Vrouwen

Voor het eerst in de geschiedenis spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Indonesië. Bondscoach Andries Jonker benadrukte de bijzondere band tussen beide landen en hoopt de fans te trakteren op aantrekkelijk voetbal in deze vriendschappelijke wedstrijd. Nederland geldt als favoriet, maar Indonesië zal vastberaden zijn om zich in hun debuutwedstrijd tegen de Nederlandse vrouwenploeg te laten zien. Het duel wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem. De aftrap is om 20.45 uur en de wedstrijd is live te volgen op ESPN 2.

Almere City - NEC Nijmegen 

In de onderste regionen van de Eredivisie strijden Almere City en NEC vanavond om belangrijke punten. Almere City, met slechts 3 punten uit 9 wedstrijden, is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen, wat de druk op trainer Hedwiges Maduro vergroot. NEC, met 10 punten, hoopt met een overwinning afstand te nemen van de gevarenzone en verder op te klimmen op de ranglijst. Beide ploegen hebben recente resultaten die wisselvallig zijn, wat de wedstrijd extra spannend maakt. De aftrap is om 20.00 uur in het Yanmar Stadion en de wedstrijd is live te zien op ESPN 3.