'Barcelona houdt situatie Salah in de gaten: Liverpool wil honderd miljoen euro'

16 maart 2022 om 12:35

De geruchtenmolen over de mogelijke komst van spelers naar FC Barcelona draait overuren. Ditmaal wordt Mohamed Salah nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Spanje. De Egyptische dribbelkoning van Liverpool zou openstaan voor de overstap, weet Diario SPORT.

Salah's contract bij The Reds verloopt medio 2023 en nog altijd is er geen overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Mocht het niet tot een akkoord komen, lijkt een zomerse transfer uitkomst te bieden als Liverpool nog iets aan hem over wil houden. Volgens SPORT is Barça 'zeer alert' over de stand van zaken en wordt de 'haalbaarheid van zijn komst' bestudeerd.

Barcelona ziet de linkspoot volgens het dagblad als buitenkans, omdat hij minder duur zou zijn dan het aantrekken van Erling Haaland. De ploeg waar manager Jürgen Klopp de scepter zwaait zou ondanks het nog maar één jaar doorlopende contract honderd miljoen euro willen voor Salah. SPORT weet dat het kapitaalkrachtige Paris Saint-Germain de situatie eveneens nauwlettend in de gaten.