Memphis heeft zijn eerste te pakken: heerlijke vrije trap in de kruising

Vandaag om 07:40

Memphis Depay heeft zijn eerste doelpunt voor Corinthians te pakken. De Nederlander schoot een vrije trap op heerlijke wijze raak. Uiteindelijk wist Timão met 5-2 te winnen in de degradatiekraker.

Voor even is Corinthians weg uit de degradatiezone van de Brasileirão Série A. Mede degradatiekandidaat Atletico Paranaense werd met grote cijfers over de knie gelegd en dus staat Timão voor even zestiende. Atletico speelde namelijk twee wedstrijden minder en staat op slechts één punt achterstand. In minuut 55 was het raak voor Memphis. Het was zijn vierde wedstrijd voor zijn nieuwe werkgever en slechts de tweede in de basis. Een vrije trap op heerlijke afstand eiste Memphis op en de Nederlander zijn poging vloog heerlijk in de kruising. In minuut 76 was het gedaan en werd de aanvaller naar de kant gehaald.