'PSV wacht op antwoord van Götze: Duitser is gewild bij meerdere topclubs'

31 mei 2022 om 23:27
Laatste update: 31 mei 2022 om 23:45

PSV hoopt op korte termijn een antwoord te krijgen van Mario Götze over zijn toekomst. De Duitse spelmaker ligt tot 2024 vast in Eindhoven, maar heeft ook een afkoopsom opgenomen in zijn contract en staat bij meerdere topclubs op de radar, waaronder het Benfica van bekende Roger Schmidt. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. 'PSV wil hem heel graag houden, maar houdt er rekening mee dat de spelmaker weg kan gaan'. De wereldkampioen van 2014 staat hoog op het lijstje van onder meer Benfica en AC Milan en in Eindhoven wil men duidelijkheid, om daar vervolgens omheen te kunnen plannen. Götze liet eerder dit jaar al weten nog een keer graag de Champions League te winnen en heeft bij PSV het plezier in het voetbal teruggevonden. 

'Wat PSV gaat doen bij een vertrek van Götze, is nog niet duidelijk', schrijft het dagblad. Wat wél bekend is, is dat PSV met veel interesse naar Quinten Timber kijkt. De speler van FC Utrecht sloeg dit seizoen een goed figuur en de verwachting is dat de club uit de Domstad maar liefst zeven miljoen euro wil hebben voor de Nederlander.