Wanneer wordt de definitieve selectie van Oranje bekendgemaakt?

Wanneer wordt de definitieve selectie van Oranje bekendgemaakt?

14 maart om 15:53
Laatste update: 14 maart om 15:53

Begin maart maakte Ronald Koeman zijn voorselectie van het Nederlands Elftal bekend. De bondscoach haalde enkele debutanten bij zijn selectie en liet ook spelers terugkeren bij Oranje. Deze maand staan er twee oefenwedstrijden op het programma voor Nederland. Maar wanneer wordt de definitieve selectie van Oranje bekendgemaakt? VoetbalNieuws geeft het antwoord!

Deze maand kunnen Joshua Zirkzee en Quinten Timber mogenlijk hun debuut gaan maken voor Oranje. Het tweetal werd voor het eerst bij Oranje gehaald. Daarnaast kunnen Marco Bizot, Memphis Depay en Georginio Wijnaldum juist hun rentree in het Nederlands Elftal meemaken.

De formatie van Koeman oefent in aanloop naar het EK 2024 in Duitsland. Eerst staat op 22 maart een oefenduel in Nederland gepland tegen Schotland en vier dagen later op 26 maart zal Oranje spelen tegen het gastland.

Wanneer wordt de definitieve selectie van Oranje bekendgemaakt?

Op vrijdag 15 maart zal Koeman bekendmaken welke spelers hij meenement voor de oefenwedstrijden eind deze maand. Doorgaans onthuld de KNVB via hun sociale media van OnsOranje de selectie rond het tijdstip van 13.00 uur.