'Atlético Madrid brengt miljoenenbod uit op Benítez, PSV verlangt een stuk meer'

Atlético heeft volgens het Eindhovens Dagblad een bod uitgebracht op Benítez
9 juli om 17:00
Laatste update: 9 juli om 17:07

Het spel rondom Walter Benítez is op de wagen. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International heeft Atlético Madrid een eerste bod uitgebracht op de doelman van PSV, maar verlangen de Eindhovenaren een stuk meer.

Het bod wat zou zijn binnengekomen heeft een waarde van twee miljoen euro, klinkt het. Aangezien de 31-jarige Benítez nog een contract tot en met de zomer van 2025 in Eindhoven heeft, kan PSV een transfersom vragen. Dat moet ‘fors meer’ worden dan Atlético nu voor ogen heeft.

Dat Benítez mogelijk uit Eindhoven vertrekt, is al langer een thema. Toch staan de Argentijn en club niet onwelwillend tegenover een langere samenwerking. De entourage van de doelman zou wat om zich heen hebben gekeken omdat PSV nog geen nieuw contractvoorstel heeft gedaan, maar dat hoeft nog niets te betekenen.

Dat Atlético op zoek is naar een doelman, is ook weer niet gek. Jan Oblak - de absolute vaste waarde onder de lat van de Rojiblancos - wordt steeds meer in verband gebracht met een vertrek uit Madrid. Chelsea is een van de clubs die wordt genoemd door Engelse en Spaanse media. Benítez stond afgelopen zaterdag nog onder de lat bij PSV in het met 0-3 verloren oefenduel van Anderlecht.