'Forest zet alles op alles: delegatie naar Rotterdam om Gimenez te overtuigen'

'Forest zet alles op alles: delegatie naar Rotterdam om Gimenez te overtuigen'

28 augustus om 12:12

Nottingham Forest probeert met man en macht Santiago Gimenez te overtuigen van een overstap naar de Premier League. Een delegatie van de club is op weg naar Rotterdam om de onderhandelingen met de spits van Feyenoord persoonlijk voort te zetten. Volgens 1908.nl zijn de gesprekken nog in volle gang, met de bedoeling om de transfer voor zaterdag af te ronden. De gesprekken worden geleid door Evangelos Marinakis, de eigenaar van zowel Nottingham Forest als Olympiakos.

Nottingham heeft aangegeven dat Gimenez hun absolute prioriteit is, en richt zich voorlopig op geen andere spelers. Woensdag zal er een nieuwe ontmoeting plaatsvinden tussen de club en de speler, waarbij ook de vader van Gimenez een belangrijke rol speelt. Nottingham hoopt dat de Mexicaanse spits donderdag al naar Engeland kan komen om de laatste details af te ronden. Ondanks het optimisme is er nog geen definitief akkoord bereikt.

'Gimenez staat wel degelijk open voor Premier League'
Eerdere berichten suggereerden dat Gimenez niet geïnteresseerd zou zijn in een overgang naar Engeland, maar bronnen in Rotterdam stellen dat hij wel degelijk openstaat voor een transfer naar de Premier League. Nottingham heeft hun salarisaanbod verhoogd, wat de kans op een persoonlijk akkoord aanzienlijk vergroot. Daarnaast heeft de Engelse club hun bod op Feyenoord verbeterd door extra bonussen toe te voegen. Als de deal doorgaat, zou Gimenez voor een recordbedrag van 35 miljoen euro verkocht worden.

Hoewel Feyenoord liever geen spelers meer wil laten vertrekken, blijft de toekomst van Gimenez onzeker. Mocht de spits toch vertrekken, dan zou de club zich moeten richten op het aantrekken van een nieuwe spits voor de onder-21 selectie. Met de transferdeadline in zicht, is het nog de vraag of de clubs op tijd tot een overeenkomst komen.