Dit is waarom de wedstrijd tussen Tottenham en Qarabag is uitgesteld

Dit is waarom de wedstrijd tussen Tottenham en Qarabag is uitgesteld
26 september om 20:55
Laatste update: 26 september om 21:02

De Europa League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Qarabag zal later beginnen dan gepland. Fans in het Tottenham Hotspur Stadium werden vlak voor de oorspronkelijke aftrap op de hoogte gebracht van het uitstel.

Het duel zou oorspronkelijk om 21:00 uur beginnen, maar Tottenham maakte bekend dat er vertraging is opgetreden. De wedstrijd zal om 21.35 uur van start gaan, deelde de UEFA een uur later op haar sociale media. 

De oorzaak van het uitstel ligt bij verkeersproblemen in Londen. Een van de teams kwam te laat aan bij het stadion vanwege de drukte rond het stadion. De UEFA heeft echter niet bekendgemaakt of het om Tottenham of Qarabag gaat.

Voor Tottenham is dit de eerste Europese wedstrijd sinds de terugkeer van coach Ange Postecoglou, nadat de club vorig seizoen niet actief was in Europa. Postecoglou heeft de ambitie uitgesproken om in zijn tweede seizoen een prijs te winnen, waarbij de Europa League een goede kans biedt voor Spurs om hun lange periode zonder zilverwerk te beëindigen.

 Kick off for tonight’s fixture has been delayed due to severe travel disruption. Further information to follow. pic.twitter.com/QJbslg2zgF

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) September 26, 2024