Deze aanpassingen deed Fitz-Jim voor zijn heldenrol bij Ajax tegen Besiktas

Deze aanpassingen deed Fitz-Jim voor zijn heldenrol bij Ajax tegen Besiktas

26 september om 23:55

Kian Fitz-Jim was één van de uitblinkers tijdens de 3-0 overwinning van Ajax op Besiktas in de Europa League. De middenvelder maakte de openingsgoal en gaf na de wedstrijd bij Ziggo Sport aan dat hij enkele aanpassingen in zijn spel had gedaan om beter te presteren.

Fitz-Jim blikte terug op een analyse die hij samen met assistent-trainer Daniele Cavalletto had gemaakt. "Donderdag heb ik met Daniele mijn wedstrijd tegen Go Ahead teruggekeken. In dat duel zwierf ik om de zestien meter heen, maar vandaag kon ik echt in de zestien meter komen. Dat moet ik vol blijven houden", aldus Fitz-Jim. De middenvelder benadrukte hoe belangrijk het vertrouwen van de club en zijn teamgenoten voor hem is.

Ook viel hem iets op aan de thuiswedstrijden van Ajax. "Ik denk dat we hier in de ArenA altijd beter zijn. Dat zou niet moeten natuurlijk, maar het is wel zo. Alles ging gewoon hoe we het voor ogen hadden. Dat loont uiteindelijk", zei de middenvelder. Fitz-Jim ziet dit seizoen als een kans om door te breken bij de Amsterdammers. "Ik heb het gevoel dat dit mijn jaar kan worden bij Ajax."