Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Heracles ontvangt Heerenveen, ook Dortmund en AC Milan komen in actie

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Heracles - SC Heerenveen

Heracles Almelo ontvangt SC Heerenveen in speelronde zeven van de Eredivisie. Beide teams hopen op een betere reeks, met Heracles op de 13e en Heerenveen op de 11e plaats. Heracles wil na een reeks mindere thuiswedstrijden eindelijk weer winnen, terwijl Heerenveen zijn slechte uitvorm van vier nederlagen op rij wil doorbreken. De ploegen staan dicht bij elkaar op de ranglijst, wat zorgt voor een spannend duel. Het duel is om 20:00 uur te zien op ESPN 2.

Borussia Dortmund - VfL Bochum

Borussia Dortmund gaat de strijd aan met VfL Bochum in de Bundesliga. Na een zware 5-1 nederlaag tegen Stuttgart is Dortmund extra gemotiveerd om voor eigen publiek te winnen. Bochum, met oud-Eredivisie-spelers zoals Dani de Wit en Myron Boadu, lijkt op voorhand een gemakkelijke prooi voor het verdedigingsblok van Dortmund. De wedstrijd begint om 20:30 uur en is live te volgen op Viaplay.

AC Milan - Lecce

In San Siro treedt AC Milan aan tegen Lecce in speelronde 6 van de Serie A. Milan komt vol vertrouwen na hun 2-1 overwinning op Inter in de Derby della Madonnina. Lecce daarentegen heeft moeite om goede resultaten te boeken en lijkt een gemakkelijke tegenstander voor de Rossoneri. Deze wedstrijd is om 20:45 uur te zien op Ziggo Sport 2.