Vermoedelijke opstelling PSV tegen Willem II in de Eredivisie

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz heeft extra mogelijkheden, maar wisselt niet

27 september om 15:28

PSV gaat als trotse koploper de zevende speelronde van de Eredivisie in met een uitwedstrijd tegen Willem II. De Eindhovenaren hebben tot nu toe alle zes hun competitiewedstrijden gewonnen en Peter Bosz heeft de lat hoog gelegd. Voor de wedstrijd in Tilburg zijn enkele spelers teruggekeerd van blessures, maar Bosz gaf aan dat niet iedereen al klaar is voor negentig minuten. VoetbalNieuws neemt de vermoedelijke opstelling van PSV met je door!

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Willem II

Ondanks de volle winst in Sittard is Bosz kritisch over het spel, vooral na de mindere eerste helft. Met de terugkeer van Adamo Nagalo en Richard Ledezma heeft Bosz meer opties, maar zij beginnen waarschijnlijk nog op de bank. In de basisopstelling zijn er weinig verrassingen te verwachten. Walter Benítez verdedigt zoals gebruikelijk het doel en Ryan Flamingo en Olivier Boscagli blijven onomstreden in de verdediging.

Mauro Júnior fungeert op rechtsback, aangezien Rick Karsdorp nog niet wedstrijdfit is en Ledezma vermoedelijk eerst op de bank begint. Op links staat de 20-jarige Matteo Dams, die na zijn goede prestaties is opgenomen in de voorselectie van het Belgische nationale elftal.

Op het middenveld zal Joey Veerman opnieuw een kans krijgen, ondanks zijn mindere prestaties in de voorbije week. Peter Bosz blijft vertrouwen houden in Veerman, hoewel Ismael Saibari een steeds serieuzer alternatief wordt. Daarnaast blijven Jerdy Schouten en Guus Til op het middenveld voor balans zorgen. Voorin zijn Johan Bakayoko en Luuk de Jong onmisbaar, terwijl Malik Tillman het elftal compleet maakt op de linkerkant.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

De wedstrijd tussen Willem II en PSV wordt zaterdagmiddag om 16.30 uur gespeeld in het Koning Willem II Stadion. De wedstrijd is live te volgen op ESPN 2.