Feyenoord zocht concreet contact met Oranje-aanvaller:

Feyenoord zocht concreet contact met Oranje-aanvaller: "Heb met Slot gesproken"

Vandaag om 18:08
Laatste update: om 18:10

Feyenoord zocht onlangs contact met Arnaut Danjuma. Dat vertelde de speler zelf in de talkshow De Voetbalkantine van ESPN. De zesvoudig Oranje-international zegt dat toen Arne Slot nog coach was bij de Rotterdammers, hij een overstap serieus overwoog.

"Het was voornamelijk toen Arne Slot daar trainer was", aldus Danjuma, die momenteel voor Girona FC speelt, de eerstvolgende tegenstander van Feyenoord in de Champions League. "Ik heb het toentertijd ook overwogen. Ik heb nog met Slot gesproken, omdat ik wel een fan ben van zijn speelwijze en heel veel vertrouwen in hem had als trainer zijnde. Maar ik denk dat het destijds nog niet de goede stap voor mij was."

In de laatste paar dagen van de afgelopen transferperiode verruilde Danjuma Villarreal uiteindelijk voor Girona, waar hij op huurbasis speelt. "Ik denk dat het nu voor mij naar Girona ook een mooie stap is en dat het in mijn carrièrelijntje past. Ik hoop hier een goed seizoen te draaien."

Danjuma is aardig op dreef bij zijn nieuwe club, waar hij in acht officiële wedstrijden al tweemaal wist te scoren. Voorheen speelde hij voor onder meer NEC, Club Brugge, Bournemouth, Tottenham Hotspur en Everton.